fbpx
Teresa Thaning portræt

KLINIK

Divinefullness
Overgaden Oven Vandet 8, 3 sal
1415 København K

https://goo.gl/maps/xAahF6Qh5xT2

Mail: teresa@thaning.com

BEMÆRK: Kurser og andre arrangementer afholdes IKKE på klinikken, men på den lokation du får i forbindelse med tilmelding.

 

Teresa Thaning er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til tre bøger, hvoraf hendes nyeste bog Bevidst helbredelse strøg direkte ind på SAXOs bestsellerliste som nr. 3. Hun afholder årligt en lang række kurser i forskellige spirituelle emner samt spirituelle retreats i ind- og udland.

Som 38-årig oplevede Teresa Thaning en intens indre transformation, der radikalt ændrede hendes livssyn og livsretning. Det igangsatte en årelang proces med at forstå, fordybe og integrere transformationen.

Teresas Thanings oplevelse bragte den indsigt at det vi søger, det har vi allerede med os. Hendes vigtigste budskaber er, at vi mennesker indeholder et uopdaget indre potentiale, som er vejen til en dimension af livet, der bringer os ud af lidelse.

Hun beskriver i sine bøger, hvordan der findes en kraft i mennesket, som er vejen til kærlighed, glæde og frihed. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage, at de kan sætte dem selv fri og leve i glæde.

Hun har klinik og kursuslokaler i København, hvorfra hun i mange år og har hjulpet mennesker med deres livsvej, samt personlige og spirituelle udvikling gennem personlige konsultationer, kurser og retreats, hvor hun bl.a. introducerer en meditativ praksis som støtter udviklingsprocessen ind mod menneskets højeste potentialer.

Hun er oprindeligt uddannet cand. mag. i musik og har ligeledes en mastergrad i psykologi.

Konsultation

En konsultation tager udgangspunkt i dig. Den starter med en aflæsning af dit system, for at afkode hvilke mønstre, der skaber begrænsninger i dit liv og hvad det betyder for dit helbred. Derefter går vi videre med det du har brug for hjælp til lige nu. I dine relationer, udfordringer eller når du er gået i stå i livet og skal have hjælp til at komme videre.

Jeg stiller ind på dig og hjælper dig med at få mere klarhed over dit liv og uafklarede spørgsmål, som du går rundt med. Jeg ser hvilke udviklingsmæssige opgaver der ligger til dig sådan at krop og sjæl kommer i balance. Vi ser på, hvad det er, du lige nu har brug for afklaring på for at komme videre. Hvis det er relevant, ser jeg på tidligere liv og deres betydning for det du oplever i dit nuværende liv. Hvis jeg oplever blokeringer i dit energisystem kigger jeg på, hvad det er du skal være opmærksom på i forholdet til flowet i din krop, samt hvor disse blokeringer kommer fra. 

Du må gerne medbringe spørgsmål til konsultationen.

Pris (45 min): 1.600 kr. – pt. er ventetiden ca. 4-5 måneder.
Telefonisk konsultation er mulig (også ex. Facetime). Angiv dette ved tidsbestilling.

Tidsbestilling pt. lukket pga. mange henvendelser

Der er pt. lukket for nye tidsbestillinger efter kortvarig åbning d. 12. oktober. Det annonceres i nyhedsbrevet, hvis der åbnes op for flere konsultationer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden.
Regn med ca. 4-5 mdr. ventetid på en konsultation.

 

Jeg kommer ind på et udvalg af disse emner, og går i dybden med det, som er relevant for dig lige nu: fortid, nutid, fremtid, parforhold, bolig, helbred, job, din spirituelle udvikling, afdøde, evt. tidligere liv og karmiske mønstre og relationer. Hvis du ønsker det fortæller jeg om hvilke engle og mestre du har med dig og hvordan de støtter dig i dit liv.

Betaling

Behandlinger betales kontant ved konsultationen eller på MobilePay: 98450.

Du kan også forudbetale på kontonummer: 5301 0261843 (AL Bank).

Aflysning senest 24 timer før den aftalte tid. Ved aflysning efter dette tidspunkt eller udeblivelse fra behandling betales det fulde beløb af behandlingens pris.

“Meget er sket siden jeg besøgte dig til en clairvoyance konsultation. Det føles på mange måder, som om der er et før og et efter. Og jeg er dybt taknemmelig for den tillid, åbenhed og evighed, du guidede mig hen imod. Af hjertet tak!”
Christina

Jeg startede hos Teresa, da jeg havde haft nogle oplevelser som havde været traumatiserende for mig. Disse havde påvirket mit selvværd og min tiltro til fremtiden.
Jeg var forvirret, følte mig ude af kontakt med mig selv, og jeg havde mange spørgsmål om tilværelsen. Jeg søgte en slags åndelig spirituel vejledning, selvom jeg hverken er religiøs eller tror på gud. Men jeg troede på energier, universet og genfødsel. Jeg troede på, at hvad du sender ud af energi og tanker kommer tilbage til dig. Og at vi er her for at lære noget. I løbet af mit forløb hos Teresa, blev jeg i høj grad bekræftet i dette. Jeg har haft flere spirituelle oplevelser, og er kommet i kontakt med mit højere selv. Teresa har været en god åndelig guide, hun har været sød og god til at give vejledning både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der sker omkring mig, jeg glæder mig til fremtiden, og har en følelse af, at alt hvad jeg ønsker at opnå vil lykkedes for mig. Jeg er nået til et punkt – hvor jeg er gladere for mig selv end nogensinde før, og jeg er taknemlig for de traumatiserende oplevelser, da jeg nu ser det var noget jeg skulle igennem, for at opnå en dybere kærlighed og ansvarsfølelse for mig selv. Mine møder med Teresa har givet mig tillid til mine evner, tiltro på fremtiden og en verdslig/spirituel forståelse. Teresa er god til at lytte og god til at give sit bud på den højere mening med tingenes udfald. Teresa har en rar og omsorgsfuld energi, og det er utroligt hvad hun kan fornemme.”

Neel

“Teresa er yderst vidende og kompetent, desuden skaber hendes rolige, grundede, stærke energi og gode kommunikative evner et godt grundlag for personlige oplevelser og læring. Hendes clairvoyancer og kanaliseringer kan gang på gang overraske mig. Det hele krydres af ens egne oplevelser med energien fra de højere sfærer og et væld af visdom fra Teresa! Man mærker hun skaber et unikt energifelt.

Personligt har jeg fået værktøjer til hverdagen og min kontakt synes væsentlig forbedret. Gennem clairvoyante konsultationer med Teresa har jeg fået lettet svære situationer, forstår mig selv og andre bedre og finder bedre ro i en verden med tiltagende ydre pres.

Kan varmt anbefale både kurser og clairvoyancesessions med Teresa.”

Henriette

Gratis meditation - Styrk dit helbred - Teresa Thaning
Gratis meditation - Rens og forny din energi - Teresa Thaning

Online kanaliseringskursus

Ønsker du at få bedre kontakt til engle og opstegne mestre og lære at modtage visdom og vejledning fra dem?
Vil du gerne igang med det samme?

PODCAST:

Teresa Thaning - Kisser Paludan - livet efter døden

Livet efter døden

ARTIKEL:

Afdødekontakt Teresa Thaning

Afdødekontakt

VIDEO:

Hvad er karma og hvordan opløser du den - Teresa Thaning

Hvad er karma og hvordan opløser du den - Teresa Thaning

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gratis uddrag af min nye bog Bevidst helbredelse

 

Få nyheder om mine kurser, retreats, meditationer og bøger.

Tusind tak for interessen for nyhedsbrevet. Du modtager en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding.