Teresa Thaning

Teresa Thaning er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til tre bøger, hvoraf hendes nyeste bog Bevidst helbredelse strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste. Ligeledes er Bevidst helbredelse udvalgt til månedens bog af Gyldendals forlag i april 2021. Hun afholder årligt en lang række kurser i forskellige spirituelle emner samt spirituelle retreats. 

Som 38-årig oplevede Teresa Thaning en intens indre transformation, der radikalt ændrede hendes livssyn og livsretning. Det igangsatte en årelang proces med at forstå, fordybe og integrere transformationen.

Teresas Thanings oplevelse bragte den indsigt at det vi søger, det har vi allerede med os. Hendes vigtigste budskaber er, at vi mennesker indeholder et uopdaget indre potentiale, som er vejen til en dimension af livet, der bringer os ud af lidelse.

Hun beskriver i sine bøger, hvordan der findes en kraft i mennesket, som er vejen til kærlighed, glæde og frihed. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage, at de kan sætte dem selv fri og leve i glæde.

Hun har base i København, hvorfra hun i mange år og har hjulpet mennesker med deres livsvej, samt personlige og spirituelle udvikling gennem personlige konsultationer, kurser og retreats, hvor hun bl.a. introducerer en meditativ praksis som støtter udviklingsprocessen ind mod menneskets højeste potentialer.

Hun er oprindeligt uddannet cand. mag. i musik og har ligeledes en mastergrad i psykologi. Senest har hun været gæst i Pilgrim på P1 med Anders Laugesen, hvor hun fortæller om helbredelse, livsenergi, menneskets spirituelle potentialer og den feminine kraft.

Konsultation – online

En online konsultation varer 45 min. Pris 2.300 kr. inkl moms.

Der åbnes for køb af et begrænset antal online konsultationer søndag den 24. oktober kl 10:00 nedenfor.
Konsultationerne sælges efter først til mølle og afvikles fortrinsvist i foråret 2022.

Alle konsultationer foregår online via Zoom. Fysisk fremmøde er ikke muligt.

Vi kan ikke garantere alle interesserede en tid til konsultation. Derfor opfordrer vi alle der ønsker at arbejde med spirituel udvikling, opløsning af karmiske mønstre og den indre åndelige proces til at deltage i kurser og retreats, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum. Se kurser og retreats her.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige om eller hvornår der i 2022 åbnes op for konsultationer igen. Såfremt der åbnes op vil vi prioritere kursister, som har deltaget på Teresas kurser eller retreats eller har gennemført et online kursus og som ønsker vejledning til deres indre åndelige proces og selvudvikling.

Onlinekursus i kanalisering

Onlinekursus i karmisk healing

 

Betingelser for køb af online konsultation

  • Konsultationen er online og kan ikke ændres til fysisk fremmøde. Varighed 45 minutter.
  • Du modtager i løbet af 1-4 dage et forslag til tidspunkt for konsultationen, som kan ændres, hvis forslaget ikke passer.
  • Købet af konsultationen er bindende, men der er 48 timers fortrydelsesret på købet af konsultationen fra købstidspunktet.
  • Der må beregnes op til 7 måneders ventetid på en konsultation fra købstidspunktet.
Karmisk healing kursus

KARMISK HEALING 5.-6. marts 2022

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer, du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.

Feminin masterclass

KEND DIN SJÆLETYPE 7. maj 2022

1-dages kursus. Lær om forskellige sjæletypers karakteristika og få indsigt i din egen sjæletype og forbind dig dybere med sjælens visdom.

Konsultation online forår 2022
2.300 DKK
Udsolgt

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal DKK
Ordre total DKK
  • Betal med kreditkort via QuickPay.

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

LÆS OM TIDLIGERE KLIENTERS UDBYTTE

Hav

Meget er sket siden jeg besøgte dig til en clairvoyance konsultation. Det føles på mange måder, som om der er et før og et efter. Og jeg er dybt taknemmelig for den tillid, åbenhed og evighed, du guidede mig hen imod. Af hjertet tak!

Christina

Teresa er yderst vidende og kompetent, desuden skaber hendes rolige, grundede, stærke energi og gode kommunikative evner et godt grundlag for personlige oplevelser og læring. Hendes clairvoyancer og kanaliseringer kan gang på gang overraske mig. Det hele krydres af ens egne oplevelser med energien fra de højere sfærer og et væld af visdom fra Teresa! Man mærker hun skaber et unikt energifelt.

Personligt har jeg fået værktøjer til hverdagen og min kontakt synes væsentlig forbedret. Gennem clairvoyante konsultationer med Teresa har jeg fået lettet svære situationer, forstår mig selv og andre bedre og finder bedre ro i en verden med tiltagende ydre pres.

Kan varmt anbefale både kurser og clairvoyancesessions med Teresa.

Henriette

Jeg startede hos Teresa, da jeg havde haft nogle oplevelser som havde været traumatiserende for mig. Disse havde påvirket mit selvværd og min tiltro til fremtiden.
Jeg var forvirret, følte mig ude af kontakt med mig selv, og jeg havde mange spørgsmål om tilværelsen. Teresa har været en god åndelig guide, hun har været sød og god til at give vejledning både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der sker omkring mig, jeg glæder mig til fremtiden, og har en følelse af, at alt hvad jeg ønsker at opnå vil lykkedes for mig. Mine møder med Teresa har givet mig tillid til mine evner, tiltro på fremtiden og en verdslig/spirituel forståelse. Teresa har en rar og omsorgsfuld energi, og det er utroligt hvad hun kan fornemme.

Neel

GRATIS MEDITATIONER

Gratis meditation - Styrk dit helbred - Teresa Thaning
Gratis meditation - Rens og forny din energi - Teresa Thaning
Bannerfotobevidsthelbredelse2 (1)

ONLINE KANALISERINGS KURSUS

Ønsker du at få bedre kontakt til engle og opstegne mestre og lære at modtage visdom og vejledning fra dem?

Retreat Landskab kvadrat white

SPIRITUELT RETREAT

1.-3. april 2022

TILMELDING ER ÅBEN

Feminin masterclass

FEMININ MASTERCLASS

1-dages masterclass, hvor vi rejser indad og kontakter den kraftfulde skabende kraft i os.

PODCAST:

Teresa Thaning - Kisser Paludan - livet efter døden

Livet efter døden

ARTIKEL:

Afdødekontakt Teresa Thaning

Afdødekontakt

VIDEO:

hvad er karma og hvordan opløser du den

Hvad er karma og hvordan opløser du den - Teresa Thaning

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gratis uddrag af min nye bog BEVIDST HELBREDELSE

 

Få nyheder om mine kurser, retreats, meditationer og bøger.

Tusind tak for interessen for nyhedsbrevet. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.