fbpx
Nytårsmeditation med Teresa jan 2020

Køb nytårsmeditationen 2020 med Teresa Thaning

Teresa taler om året der er gået, et år som har budt på store karmiske udrensninger. Hun fortæller hvordan de kosmiske energier har påvirket os og hvordan det kommer til udtryk både fysisk og mentalt, samt i de udfordringer vi møder i livet.

Hør uddrag af starten af foredraget:

Derefter deler Teresa ud af sine erfaringer om, hvordan du bedst klæder dig på til de kosmiske energiløft og karmiske udrensninger, der vil komme i 2020. Du får indblik i, hvordan du får brugt energierne til din spirituelle vækst og undgår de værste indre og ydre stormvejr.

Til sidst guider Teresa en healingsmeditation, hvor du får mulighed for at rense det gamle år ud og heale de ubalancer der er opstået, så du kommer i dybere kontakt med det sted inden i, som altid er i ro og balance.

Teresa Thaning

“Tusind tak for et berigende foredrag og en stærk meditation. Det er så dejligt at være med og dele den energi som du mestrer at bygge op, til stor gavn og glæde for os alle. Rigtig godt nytår og på gensyn i 2020″

Eva

Hvis du ønsker at opleve nytårsmeditationen fra 2020 kan du for 200 kr. købe foredraget og den efterfølgende kraftfulde meditation.

1. Nytårsmeditation 2020 – Del 1 Foredrag (39:27 min)

2. Nytårsmeditation 2020 – Del 2 Meditation (31:55 min)

Du køber nytårsmeditationen ved at indbetale 200 kr. og sende en besked med dit navn og email gennem formularen herunder. Du kan betale med MobilePay 98450 eller via kontooverførsel til 5301 0261843 (AL Bank). Navn skal angives ved betaling på konto.

Derefter vil du få tilsendt link til en webside hvor du kan lytte til nytårsmeditationen eller downloade den til din egen computer.

Jeg har indbetalt 200 kr via (vælg én)

Online kanaliseringskursus