fbpx

Karmisk healing – kursus i “Sjælens mange liv”

To dage hvor du får mulighed for at heale begrænsende mønstre fra tidligere liv.

Vi tager udgangspunkt i teknikker og metoder fra min bog “Sjælens mange liv”.

Vi arbejder med at skabe glæde i livet, ved at forstå de bagvedliggende karmiske årsager til det du kæmper med i dit liv og begynde at opløse dine begrænsninger.

At forstå hvad din opgave er og hvorfor du er her og komme tættere på sjælens visdom.

Du bliver gennem meditationer guidet ind i din personlige Akasha-kronik, for at ophæve uhensigtsmæssig karmiske bindinger og du lærer, hvordan karmaen påvirker dig mentalt, følelsesmæssigt og helt ind på celleplan i sygdomsudvikling, sådan at du forstår sammenhæng mellem karma, dine tidligere liv, dit fysiske helbred og dine mentale mønstre.

Du får en dyb indsigt i hvad karma er og hvordan du er påvirket af denne usynlige kraft i dit liv.

Du får redskaber til at opløse karma, tankemønstre og negativ energi, så du ikke kommer til at tiltrække dig de samme begrænsninger og mønstre igen og igen.

Det kunne for eksempel være økonomiske begrænsninger, handlemæssige mønstre, negative tanker som holder dig og dit potentiale tilbage, følelsesmæssige mønstre, mønstre i kærlighedsrelationer osv. som gør, at du havner i de samme situationer gang på gang eller ikke får frisat dit fulde potentiale.

Du guides til at få indsigt i dine tidligere liv og den karma, som forstyrrer flowet og fastholder dig i mønstre og reaktioner, som du ønsker at gøre dig fri af og så du i større grad kan begynde at modtage vibrationen og visdommen fra din sjæl.

Du får en grundig indføring i, hvordan det du gør, tænker og føler har en skabende kraft på de højere åndelige planer og hvordan denne kraft manifesterer sig i dig, samt gennem de mennesker og situationer du møder i dit liv.

Der vil kunne forekomme udrensning i forbindelse med kurset.

Du bedes læse bogen “Sjælens mange liv” inden kurset i karmisk healing.

 

Sjælens mange liv - bog - Teresa Thaning
Teresa Thaning

Underviser: Teresa Thaning, spirituel lærer, forfatter til bøgerne Beskeder fra Ærkeengle og Mestre og Sjælens mange liv, clairvoyant og healer.

Datoer:

5.-6. oktober 2019, kl. 10-16,  – FULDT BOOKET

2.-3. november 2019, kl. 10-16 – FULDT BOOKET

25.-26. januar 2020, kl. 10-16 – stadig pladser

Sted: København K

Pris: 2300 kr.
Tilmeldingen er bindende
. Ved tilmelding overføres 1000 kr. til Mobilpay 98450 eller på konto 5301 0261843 (AL-Bank). Resten af beløbet betales 14 dage før kursusstart. Der er et begrænset antal pladser og hurtig tilmelding anbefales.

Forplejning: Du medbringer selv frokost, men der vil blive serveret drikkevarer, samt lidt frugt i løbet af dagen.

Tilmeld karmisk healingskursus (25.-26. jan 2020)