fbpx

Karmisk healingskursus i “Sjælens mange liv” – fuldt booket venteliste

To dage hvor du får mulighed for at heale begrænsende mønstre fra tidligere liv.

Vi tager udgangspunkt i teknikker og metoder fra min bog “Sjælens mange liv”.

Vi arbejder med at skabe glæde i livet, ved at forstå de bagvedliggende karmiske årsager til det du kæmper med i dit liv og begynde at opløse dine begrænsninger.

Du bliver gennem meditationer guidet tilbage til tidligere liv, for at ophæve uhensigtsmæssig karmiske bindinger og du lærer, hvordan karmaen påvirker dig mentalt, følelsesmæssigt og helt ind på celleplan i sygdomsudvikling, sådan at du forstår sammenhæng mellem karma, dine tidligere liv, dit fysiske helbred og dine mentale mønstre.

Du får en dyb indsigt i hvad karma er og hvordan du er påvirket af denne usynlige kraft i dit liv.

Du får redskaber til at opløse karma, tankemønstre og negativ energi, så du ikke kommer til at tiltrække dig de samme begrænsninger og mønstre igen og igen.

Det kunne for eksempel være økonomiske begrænsninger, handlemæssige mønstre, negative tanker som holder dig og dit potentiale tilbage, følelsesmæssige mønstre, mønstre i kærlighedsrelationer osv. som gør, at du havner i de samme situationer gang på gang eller ikke får frisat dit fulde potentiale. 

En rejse mod frigørelse og selvstændighed

“Jeg har længe ønsket mig at blive selvstændig, men noget udefinerbart holder mig tilbage. Hvad det egentlig var jeg skulle tage hånd om i forhold til min karma, havde jeg ikke på forhånd en klar ide om. Det gik først op for mig, da kurset i karmisk healing begynder…”

Du guides til at få indsigt i dine tidligere liv og den karma, som forstyrrer flowet og fastholder dig i mønstre og reaktioner, som du ønsker at gøre dig fri af og så du i større grad kan begynde at modtage vibrationen og visdommen fra din sjæl.

Du får en grundig indføring i, hvordan det du gør, tænker og føler har en skabende kraft på de højere åndelige planer og hvordan denne kraft manifesterer sig i dig, samt gennem de mennesker og situationer du møder i dit liv.

Der vil kunne forekomme udrensning i forbindelse med kurset.

Du bedes læse bogen “Sjælens mange liv” inden kurset i karmisk healing.

Sjælens mange liv - bog - Teresa Thaning

Tak for et magisk kursus. Dybe, frugtbare erkendelser og mening der når nye dimensioner. Jeg er så taknemmelig over weekendens oplevelser og forløsninger.

Charlotte

Teresa er fantastisk rolig, nærværende og har en helt speciel udstråling.

Majbrith

Mit primære ønske var at arbejde med den blokering af pengestrøm, økonomisk flow og kundetilgang jeg gennem 10 år som selvstændig har oplevet, og vel egentlig også hele mit liv.

I meditation oplevede jeg at komme tilbage til ét af mine tidligere liv. Jeg så et liv som handelskvinde ca. 400 år f.kr. Til fods trak jeg min vogn med varer mod en by. Jeg oplevede da jeg kom til byen, at tolderne ved porten havde udset sig et offer i mig og opkrævede dobbelt told af mig for at jeg overhovedet kunne komme ind og sælge mine varer. Da jeg kom ind i byen, stod alle de andre handelskvinder og -mænd og mobbede og skubbede mig ned i det fjerneste hjørne af torvet, hvor alle vidste, at der ingen kunder kom, hvilket så betød at dem der endelig kom ned til mig, fik varerne alt for billigt, for ellers ville jeg aldrig få solgt noget.

Gennem bøn fik jeg opløst min kroniske følelse af aldrig at være god nok, ikke høre til og følelsen af, at jeg ikke kan tage en ordentlig pris for mine ydelser. Den efterfølgende uge oplevede jeg for første gang i mit liv, 3 kundehenvendelser på én uge med spændende opgaver til mig. 🍀❤🙏

Tak Teresa for den fantastiske healende weekend du har guidet mig igennem. 

Signe

Teresa Thaning

Underviser: Teresa Thaning, spirituel lærer, forfatter til bøgerne Beskeder fra Ærkeengle og Mestre og Sjælens mange liv, clairvoyant og healer.

Hvad er karma?

Teresa fortæller om karma som ubevidst hukommelse – både fra dette og tidligere liv – som lever på mange forskellige niveauer i os. Karma er hukommelse som fastholder os i bestemte mønstre og reaktioner, som ikke nødvendigvis er gavnlige eller brugbare for os og som skaber gentagelser i vores liv…

Datoer:

Karmisk healingskursus 24.-25. oktober kl. 10-16 – fuldt booket

Tilmeld dig mit nyhedsbrev nedenfor for at høre om nye datoer for kurser.