fbpx
Healing

En healing foregår på den måde, at du kort fortæller om det du ønsker at få healet. Derefter modtager du healing liggende på en briks. Healingen er meget afslappende og mange oplever at det sætter gang i processer, som kan forløse fysiske og psykiske symptomer.

Healing er en metode til at skabe balance i de livsenergier, som arbejder i den fysiske krop. Det kan bruges til at styrke organerne og fjerne symptomer i kroppen som kommer af stress, ubearbejdede følelser, tankemønstre eller har karmiske årsager. 

Under healingen stiller jeg clairvoyant ind på dine symptomer så du får vejledning i hvad du kan gøre, for at komme videre. Et fysisk symptom kan ex. have forbindelse til en situationer og følelser, som ligger år tilbage eller problemstillinger du ikke har fået løst i dit liv, som til sidst skaber en reaktion i kroppen. Hvis der ikke er taget hånd om følelserne på den rette måde, kan smerten, selvom man tror man har lagt den bag sig, manifestere sig i den fysiske krop som sygdom, ømhed, svækkelse eller andre skavanker. Derfor vil der ofte være clairvoyante råd til ting, du selv skal ændre for at få det bedre. 

Pris healing (45 min): 1200 kr.

Der er lukket for tidsbestilling indtil 2. marts

Der er lang ventetid på konsultationer, så der vil være lukket for tidsbestillinger indtil mandag d. 2. marts.
Regn med to måneders ventetid på en konsultation. Der er enkelte ledige pladser tilbage på forårets kurser og retreatet i Smidstrup. Se mere her. Tilmeld dig evt. nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Kærligst Teresa