fbpx

Feminin Masterclass

1-dags retreat
Tilmeld Masterclass

FEMININ MASTERCLASS – 1-dags sommerretreat – FULDT BOOKET

Dette er tiden, hvor det guddommelige feminine skal heales og vækkes i os. Hvor vores feminine side skal heales, så vores indre kraft og potentialer kan udfolde sig.

Tiden hvor fortidens begrænsninger skal opløses og den kosmiske kraft af kærlighed og indre guidning vækkes til dets fulde potentiale i os.

Tiden hvor vi skal udvikle os til at mærke helheden og forbundetheden med en større tilstedeværelse.

Derfor tilbyder jeg nu dette 1-dags retreat for dem som føler sig kaldet til at heale og vække deres indre feminine kraft, intuition og kærlighed. Til dem der ønsker at rydde de forhindringer af vejen, som bremser deres fulde udfoldelse og flow i livet.

Vi igangsætter en healende proces hvor lethed, glæde, ubekymrethed, intuition, kærlighed, indre guidning og forbundetheden til kosmos bliver det bærende i dig.

Vi tager den feminine kraft tilbage og bemyndiger vores feminine side, vores intuition, flow, kreative kraft og indre kærlighed til at være levende i os. Så vi kan omsætte dens visdom til de rette handlinger og drivkraft i vores liv, som en skabende kraft for at realisere det, vi drømmer om.

Underviser: Teresa Thaning, spirituel lærer, forfatter til bøgerne Beskeder fra Ærkeengle og Mestre og Sjælens Mange Liv.

Dato:
Lørdag den 27. juli 2019 kl. 10-20

Begrænset antal pladser, tilmelding i god tid anbefales 

Sted: 
Divinefulness
Overgaden Oven Vandet 8, 3 sal
1415 København K

https://goo.gl/maps/xAahF6Qh5xT2

Pris: 1.900 kr. som betales ved tilmelding (MobilePay: 98450)

Forplejning: Du medbringer selv frokost og aftensmad, men der vil blive serveret drikkevarer, samt lidt frugt mm. i løbet af dagen.

Tilmeld dig Feminin Masterclass