fbpx

Feminin Masterclass

1-dags retreat
Tilmeld Masterclass

FEMININ MASTERCLASS – 1-dags retreat – venteliste

Det guddommelige feminine er den altomfattende, skabende kraft i eksistensen. Hun er bevægelse, progression og den altid nærværende (indre) næring, omsorg og rummelighed, hun er intuition og indre guidning. Hun er afgørende for vores indre velvære og vores fremdrift i livet.

På Feminin Masterclass rejser vi indad og kontakter denne kraftfulde skabende kraft i os for at gøre hende til en stærkere del af vores liv og arbejder med at opløse de karmiske årsager, som kan bremse den feminine side. Kurset er ligeså meget for mænd som for kvinder, da der er tale om en universel kraft i alle mennesker. 

Tiden er til, at det guddommelige feminine skal heales og vækkes i os. Vores feminine side skal heales, så vores indre kraft og potentialer kan udfolde sig.

Det er nu, at fortidens begrænsninger skal opløses og den kosmiske kraft af kærlighed og indre guidning vækkes til dets fulde potentiale.

Det er nu, at vi skal udvikle os til at mærke helheden og forbundetheden med en større tilstedeværelse.

Derfor tilbyder jeg nu dette 1-dags retreat for dem som føler sig kaldet til at heale og vække deres indre feminine kraft, intuition og kærlighed. Til dem der ønsker at rydde de forhindringer af vejen, som bremser deres fulde udfoldelse og flow i livet.

Vi igangsætter en healende proces hvor lethed, glæde, ubekymrethed, intuition, kærlighed, indre guidning og forbundetheden til kosmos bliver det bærende i dig.

Vi tager den feminine kraft tilbage og bemyndiger vores feminine side, vores intuition, flow, kreative kraft og indre kærlighed til at være levende i os. Så vi kan omsætte dens visdom til de rette handlinger og drivkraft i vores liv, som en skabende kraft for at realisere det, vi drømmer om.

Underviser: Teresa Thaning, spirituel lærer, forfatter til bestseller bøgerne Beskeder fra Ærkeengle og Mestre og Sjælens Mange Liv.

Teresa Thaning

Dato:
Lørdag den 15. august 2020 kl.10-18. Venteliste. Brug email-formularen her på siden.

Sted:
Christianshavn
København K

https://goo.gl/maps/WMR7tqSNR87AtN5A7

Pris: 1.600 kr. som betales ved tilmelding (MobilePay: 98450 eller kontooverførsel 5301 0261843)

Forplejning: Du medbringer selv frokost og aftensmad, men der vil blive serveret drikkevarer, samt lidt frugt mm. i løbet af dagen.

Venteliste Feminin Masterclass august 2020