Feminin masterclass

FEMININ MASTERCLASS

FEMININ MASTERCLASS

Det guddommelige feminine er den altomfattende, skabende kraft i eksistensen. Den står for bevægelse, progression og den altid nærværende indre næring, omsorg og rummelighed. Den er intuition og indre guidning.

Kontakten til og balancen i denne grundlæggende energi i os er afgørende for vores indre velvære og vores fremdrift i livet. Ubalancer i denne energi skaber en lang række begrænsende effekter i livets udfoldelse og for helbredet.

På FEMININ MASTERCLASS rejser vi indad og kontakter denne kraftfulde skabende kraft i os. Når vi lærer at invitere denne kraft ind, bliver den til en stærkere del af vores liv. Resultatet er at hvile i følelse af at være næret og båret af universet indefra.

Kurset henvender sig både til mænd og kvinder, da det guddommelige feminine er en universel kraft i alle mennesker. Tiden er inde til, at det guddommelige feminine skal heales, balanceres og vækkes i os, så vores indre kraft og potentialer kan udfolde sig.

DET OPLEVER DU PÅ DENNE MASTERCLASS

  • Du får redskaberne til at udforske årsagerne til den situation, du er i i dit liv.
  • Du vil lære om karma, og hvordan du kan bruge bøn til at komme i kontakt med den guddommelige feminine energi.
  • Du vil lære at forstå de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, så du kan gribe din livsretning og dit helbred an på en helt ny måde.
  • Du får redskaberne til at skabe større glæde og velvære og begynde at få dit liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, du ønsker.
  • Du bliver guidet til at integrere din feminine side og rense blokeringer ud som blokerer for din intuition og din indre guidning. Formålet er at frisætte strukturer i sind og krop, som står i vejen for at hvile i kontakten til det feminine.
  • Du oplever balance i sindet og sundhed i kroppen, samt at hvile i en nærende og kærlig energi, som strømmer ubegrænset indefra.

PRAKTIK

TID: 

23. april 2022 kl. 10-16:30 – Tilmelding åben

STED: København, nærmere info fås ved tilmelding.

PRIS: 1.300 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret kildevand samt lidt frugt i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.

Teresa Thaning

Feminin masterclass 23. april 2022
1.300 DKK
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal DKK
Ordre total DKK
  • Betal med kreditkort via QuickPay.

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.