Opløs begrænsende mønstre i dit liv med bøn og tilgivelse

Måske har du langt mærke til at du igen og igen oplever de samme problemer med andre mennesker, de samme forhindringer i dit liv eller at mønstre og situationer i dit liv gentager sig. Måske har du undret dig over, hvorfor du bliver ved med at møde disse oplevelser og tænkt på, om der er nogen vej ud af dem? Måske har du undret dig over fysiske symptomer i din krop og hvorfor du har ondt?

På dette kursus arbejder vi med de mønstre og tendenser, som du har med dig fra tidligere liv gennem din karma. Karma er ikke et straffesystem, men en hukommelse fra din fortid, som på dybere planer giver en bestemt retning i dit liv. Det er en overlevelsesmekanisme, som engang fungerede som beskyttelse, men som nu fastholder dig i modstand og manglende fremdrift i livet.
 
Dette kursus er en opskriftsbog i, hvordan du ophæver uhensigtsmæssig karma fra dine tidligere liv med bøn og tilgivelse. Hvordan du kommer fri af mønstre som fastholder dig i gentagelse og stagnation. Det er et kursus i transformation og frigørelse af mønstre, du ikke ønsker at have i dit liv længere. Det er en frisættelse af din karma så du i højere grad bliver i stand til at skabe din tilværelse, som du ønsker den. Kurset giver dig redskaberne til at komme i gang med en sand transformation.
Du lærer:
  • at bruge den skjulte åndelige kraft som bønnen indeholder, som er et redskab til at opløse karma og transformere dit liv.
  • hvordan du selv kan tage styring med dit liv og det du manifesterer.
  • hvordan du får adgang til dine egne optegnelser i akasha-kronikken, som indeholder alle oplysninger om alle tidligere liv, du har haft.
Gennem meditationer bliver du guidet tilbage til tidligere liv og ser hvad du har bundet af energi i disse livs oplevelser og handlinger med det formål at transformere den energi, som du er fastholdt i og som påvirker dit liv på en begrænsende måde i dag. I forlængelse af meditationen modtager du på skrift, gennem kanalisering, information som du skal bruge til at opløse mønsteret.
 
Med fokus på det maskuline og feminine princip får du mere klarhed over dit eget forhold til de mandlige og kvindelige aspekter af dig selv, som kan mangle afklaring, styrke og integration.
Et menneske, der i højere grad kommer i balance mellem disse to poler, vil lettere kunne forbinde sig med sine højere åndelige potentialer.
 
For at blive et menneske, hvis personlighed samarbejder med sjælen, har renselse og transformation fra gammel tid været en vej til spirituel vækst.
 
På kurset kommer du til at opleve og lære at bruge den skjulte åndelige kraft, som er et konkret redskab til transformation i dit liv.

Praktisk info

Underviser: Teresa Thaning
Datoer: 
Der er pt. ikke sat datoer for Bønnens transformerende kraft i 2019.
Pris: 2.300 kr.

Forplejning: Du medbringer selv frokost, men der vil blive serveret drikkevarer, samt lidt frugt, kage mm. i løbet af dagen.

Der kan forekomme personlig udvikling/udrensning i forbindelse med kurset. For deltagelse på kurset er det en god ide at du er interesseret i at arbejde med dine egne mønstre og karma og ønsker at opnå opløsning af dem.

Skriv til Teresa for at høre mere om Bønnens transformerende kraft

Kurset har været en stor åbenbaring og øjenåbner for mig, og er det stadig. Det har givet mig en større ro i forhold til at kunne forstå mig selv meget bedre, og at være bevidst om mine mønstre, og hvor de nu end kommer fra. Det har været rart for mig at se tingene i et andet lys, og i et endnu større perspektiv. Så derfor er jeg lykkelig og glad for at have deltaget i lige netop dette kursus! Jeg kun på det varmeste anbefale til dig der gerne vil videre i din selvudvikling.”

Diana, 36 år.

Du skal have så mange tak for din store og dybe inspiration, indsigt og viden. Jeg har haft utrolig meget gavn og glæde af dine kurser, hvor jeg ud over et meget større indblik i min egen essens, også har fået nogle af de fineste og smukkeste redskaber til at komme endnu dybere ind i mig selv, samt få åbnet op for en helt ny måde at se og rumme verden og dens udfordringer på. Du har en fuldstændig lige-til tilgang til tingene, du holder både dig selv og os deltagere helt nede på jorden og har på så fin en måde forvaltet den gave du har fået i form af dit klarsyn og din bevidsthed. Du er helt blottet for guru-komplekser og er altid i øjenhøjde, nærværende, tillidsvækkende, helt autentisk og du deler gavmildt ud af dine store visdom. Sjældent har jeg mødt et så jordnært og beskedent menneske som dig. Tak.”

Sussie, 42 år.

”Fantastisk kursus. Det gav mig en dyb forståelse af de maskuline og feminine energier og hvor vigtigt det er at balancere dem. Jeg har nu fået redskaber til at ændre nye og gamle ubalancer kan ændres. På kurset fik jeg nogle meget kraftfulde og meget personlige oplevelser, og det var gennem disse oplevelser, at jeg forstod, at der er tråde tilbage til det liv, jeg lever i dag. Så nogle af de ting, der “driller” mig i dag, eller jeg har svært ved – der ligger årsagen måske langt tilbage i mine inkarnationer. For mig var det en kæmpe erkendelse at gøre at forstå, hvor dybt et plan at alt, hver eneste tanke, ord, intention og ikke bare handling – har skabt og skaber min karma.”

Ellis