fbpx

BEVIDST HELBREDELSE Masterclass

På denne masterclass deler Teresa Thaning ud af indsigter i de skjulte kræfter, som skaber dit liv. Hun videregiver viden om de mekanismer, som skaber dit liv og din sundhed, så du kan udforske årsagerne til den situation du er i ud fra en dybere forståelse. Hun fortæller om karma og bøn og om hvordan der indefra findes en kraft, som kan skabe mental og fysisk sundhed i os.

Så længe vi ikke er i bevidst kontakt med denne kraft, vil vi tro, at livet er noget, der rammer os udefra og invaderer os uden vores indflydelse. Denne masterclass inviterer dig til at opløse det som binder dig, så du kan leve i større indre frihed og balance og begynde at skabe en ny retning i livet frigjort fra fysiske og mentale udfordringer.

Ved at forstå de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, kan vi gribe vores livsretning og helbred an på en helt ny måde. Vi kan skabe større glæde og velvære og begynde at få vores liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, vi ønsker.

Teresa Thaning tager afsæt i sine erfaringer med de indre krafter i mennesket, som kan ændre dit helbred og din livssituation. Hun guider dig gennem meditationer til at arbejder med dit helbred og de karmiske mønstre, som bremser dig i dit liv og påvirker din krop. Ved at kontakte de dybere lag i vores bevidsthed kan vi ændre vores retning og frisætte strukturer i sind og krop, som afholder os fra at leve i vores ultimative åndelige potentiale. Når vi får kontakt herind er balance i sindet og sundhed i kroppen en naturlig effekt. Afsluttende vil der være en dyb healingsmeditation.

“Nutidens fremherskende syn på mennesket gør, at vi forsøger at håndtere og forstå det fysiske og mentale helbred og menneskers liv på overfladen af hvad et menneske er,
uden at forstå de bagvedliggende strukturer og årsagssammenhænge,
som skaber retningen for livet, helbredet og livets udfoldelse.”

Teresa Thaning

Forberedelse
BEVIDST HELBREDELSE bedes læses forud for deltagelse. Alle kan deltage. Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.
Tilmeld nyhedbrev nedenfor for at få besked, når tilmeldingen åbner.

”Karma er, når du lader den ydre virkelighed begrænse den livsenergi, som dit liv og din sundhed tager retning efter. Bøn er redskabet, der forløser begrænsninger og sætter dig fri.”

Teresa Thaning