Bevidst helbredelse Foredrag

BEVIDST HELBREDELSE

foredrag med Teresa Thaning

Glæd dig til at høre Teresa Thaning fortælle om de skjulte kræfter, som skaber dit liv og dit helbred.

Hav

Dit foredrag ramte mig dybt!

Anne

Inspirerende, gribende og hjerteligt foredrag om Teresas skelsættende bøger og viden. Kan varmt anbefales.

Christine

Autentisk og indsigtsfuldt foredrag!
Nikolaj

Vi tror ofte at livet er noget som rammer os udefra, men er det sådan eller findes der en større mening med det, vi oplever, og kan vi ændre på vores situation og helbred?

Med en indgående indsigt i de bagvedliggende kræfter som skaber vores livsretning og helbred, fortæller Teresa Thaning om karma, tidligere liv og om det inderste i mennesket, som hele vores liv udgår fra.

Hør hvordan vi er dybt påvirket af oplevelser fra tidligere liv og lær om hvordan du kan ændre dit helbred, opløse begrænsende mønstre og skabe flow i dit liv.

Teresa Thaning fortæller om, hvordan der findes en kraft i mennesket som er urørt af alle påvirkninger og oplevelser gennem livene og deler sin viden om, hvordan man kan begynde en rejse indad mod denne kraft, hvis potentiale er ultimativ frihed, fysisk og mental balance og glæde i livet.

En usædvanlig personlig historie

Teresa Thaning deler ud af sin personlige rejse fra et liv som forskningsassistent til uventede spirituelle gennembrud, der uden forvarsel ændrede hendes liv radikalt. Hun fortæller om nogle af de spirituelle oplevelser, der blev afgørende for hendes forfatterskab og deler mange af de syn og visioner hun har fået gennem årene, som tvang hende til at ændre sit syn på livet og på de dybere sammenhænge, der ligger til grund for alt liv.

Teresa Thaning
Teresa Thaning er cand. mag og master i psykologi. Hun er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til tre bøger og hendes nyeste bog Bevidst helbredelse, strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste ved udgivelsen.
Hendes vigtigste budskab er, at vi mennesker indeholder et uopdaget indre potentiale, en dimension af livet, der bringer os ud af lidelse og ind i en tilstand af kærlighed, glæde og frihed. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage, at de kan sætte dem selv fri og leve i glæde.

 

PRAKTIK

Billetkøb

Købes på forhånd nedenfor. Begrænset antal pladser! Din mailkvittering er din billet til arrangementet. Tilmelding er bindende.

Bogkøb

Det er muligt at købe Teresa Thanings bøger til foredraget samt få dem signeret.

Steder og tidspunkt

Datoer for foredrag i 2022 på vej

 

Teresa Thaning