fbpx

BEVIDST HELBREDELSE – udkommer 6. oktober 2020

I denne nye bemærkelsesværdige bog fører Teresa Thaning dig ind mod kraften bag alt skabt og afslører de skjulte kræfter, som kan ændre dit helbred og din livssituation.

I BEVIDST HELBREDELSE får du indsigt i forbindelser mellem dit helbred, din livssituation og de bagvedliggende årsager, der skaber lidelse og lykke. Bogen præsenterer samtidig den stærkt provokerende tanke, at det guddommelige strømmer i både det gode og det onde og at lidelse er noget vi selv skaber. Samtidig giver den håb, fordi den viser vej ud af lidelse.

Unik chakraguide i syv trin

BEVIDST HELBREDELSE er praktisk anvendelig og indeholder en unik guide i syv trin, som viser dig vejen mod den særlige kraft, der findes i ethvert menneske og som ifølge Teresa Thanings lærdom er vejen til al kærlighed, lykkefølelse samt mental og fysisk sundhed.

Bogen bygger på Teresa Thanings egne erfaringer samt mange års arbejde med klienter og kursister. Bogen koster 250 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gratis uddrag af BEVIDST HELBREDELSE som udkommer 6. oktober 2020

Ny viden om hvordan du kan skabe dit eget liv

I BEVIDST HELBREDELSE deler Teresa Thaning generøst ud af indsigter i de skjulte kræfter, som skaber dit liv. Gennem syn ind i menneskets energistruktur, har hun set forbindelser mellem livssituation, helbred og bagvedliggende årsag. Hun videregiver viden om forholdet mellem sjæl, krop og sind opnået gennem mange års praksis med klienter og kursister og viser, hvordan ubegrænset kærlighed kan blive en vedvarende tilstand i os.

Vi tror ofte, at livet er noget, der rammer os udefra og invaderer os uden vores indflydelse. I BEVIDST HELBREDELSE får du helt ny viden om, hvordan livet skabes indefra og derefter manifesterer sig i den ydre verden. Blot er denne proces usynlig for dig.

Ved at forstå de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, kan vi gribe vores liv og helbred an på en helt ny måde. Vi kan skabe større glæde og velvære og begynde at få vores liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, vi ønsker.

 

Teresa Thaning portræt kvadrat
Teresa Thaning

Online karmisk healingskursus

Opløs begrænsende mønstre fra tidligere liv

Teresa Thaning

Online kanaliseringskursus

Ønsker du at få bedre kontakt til engle og opstegne mestre og lære at modtage visdom og vejledning fra dem? Vil du gerne igang med det samme?

Sjælens mange liv - bog - Teresa Thaning

SJÆLENS MANGE LIV

Teresa Thanings anden bestseller indeholder helt ny viden om sjæle, karma, helbredelse, og forbindelsen mellem vores nuværende og tidligere liv.

Læsere har skrevet om bogen:
“... den rammer lige i hjertet og giver dyb mening”, “...opløftende og livgivende”, “...unik læsning”.

Forlaget Aronsen skriver: “...magisk, fascinerende og overraskende. Den tager bolig i ens hjerte... som at læse en thriller, man ikke kan lægge fra sig.”

Beskeder fra ærkeengle og mestre - bog - Teresa Thaning

BESKEDER FRA ÆRKEENGLE OG MESTRE

Teresa Thanings første bestseller om hendes indre rejse ind i en hidtil ikke særlig belyst dimension.

“…en uovertruffen bog… kan varmt anbefales.” Soul Books
“…en usædvanligt indsigtsfuld bog.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset